steun uit het Dorpsfonds

Zoals bekend is de functie van Klimaatburgemeester vrijwillig en onbezoldigd. We vinden het gewoon hartstikke leuk om te doen en het is (volgens ons) nuttig én noodzakelijk dat hier door gewone burgers uit Nederland invulling aan gegeven wordt. Maar ondanks dat we dit werk met veel plezier vrijwillig en onbezoldigd doen is het fijn om een klein budget te hebben om soms noodzakelijke organisatiekosten te kunnen financieren.

Dorpsfonds Zonnig Zieuwent

Dus zijn we op zoek naar financiele middelen. Een mogelijkheid die zich voordeed was het houden van een pitch in de algemene ledenvergadering van Energiecoöperatie Zonnig Zieuwent. Het gaat daarbij om een bedrag van €1.000 uit het dorpsfonds van Zonnig Zieuwent. In die pitch moet je laten zien waarom een bijdrage uit het dorpsfonds aan jouw duurzame project of initiatief een goed idee is.

dorpsfondssteun.jpg?nf_resize=smartcrop&w=510&h=580

Blij met het toegezegde budget

In een korte pitch heeft Barend het werk van de klimaatburgemeesters toegelicht. Daarbij ondersteund door onderstaand filmpje van Benthe.

Al met al overtuigend genoeg om de ALV van Zonnig Zieuwent fiat te laten geven op de ter beschikking gestelde €1.000 voor ons, Klimaatburgemeesters Oost Gelre. Daar zijn we onwijs blij mee. Heel hartelijk dank, leden van Zonnig Zieuwent!!

pitchen.jpg?nf_resize=smartcrop&w=510&h=580